• Post information
  •   
Digital Marketing Manager
details

Job Name:-Prominent Realty
Location:- Gurgaon
salary :-35,000-50,000 per month
experience:-3 - 6+ year

Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

Jahanvi Chauhan

Related Updates

Sales Process Lead Roles

Siemens Energy Work From Home Jobs &ndas

Read more »

Arts College Limkheda Recruitm

 



Arts College Limkheda Recr

Read more »

UPSSSC UP Sachivalaya Vidhan B

UPSSSC Vidhan Bhavan Guard & Fireman

Read more »

Adani Ports Careers 2026: Exec

Adani Ports Careers 2026: Apply for Exec

Read more »

NBEMS Group A, B, C Recruitmen

NBEMS Group A, B, C Recruitment 2026: Ap

Read more »

Textile Designer

Location: Santacruz East, Mumbai.
Write

Read more »

CSIR NEERI Recruitment 2025 De

CSIR NEERI Recruitment 2025 Details
Org

Read more »

Business Development Internshi

Job name:-Business Development Internshi

Read more »

Consultant, Child Nutrition (W

No. of opening 1
Apply By: 18th june 20

Read more »

Accounts Manager

Unlimit Work From Home Jobs | Freshers a

Read more »