• Post information
  •   
Computer Operator
details

Desgination:-ABC Fire Engineer (India)
Location:-Rama Road, Delhi
Experience:-5 - 6 years Experience

Job Description

  • Resolve system malfunctions, and provide technical information
  • Installation, configuration
  • Provide technical help

Other Details

It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 2 - 4 years of experience of experience.

More about this Computer Hardware Engineer job

1.)What is the eligibility criteria to apply for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 2 - 4 years of experience of experience

2.)How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?15000 - ?25000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.

3.)How many working days are there for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job will have 6 working days.

4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Computer Hardware Engineer job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Computer Hardware Engineer job and during the employment with the company, i.e., Divine India.

5.)Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.)How many openings are there for this Computer Hardware Engineer role?

Ans: There is an immediate opening of 3 Computer Hardware Engineer at Divine India

7.)Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.

8.)What are the timings of this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Related Updates

Relationship Manager

Desgination:-SBI Mutual FundLocation:-Ah

Read more »

Various Sports Quota Posts

Organization Name: Northeast Frontier Ra

Read more »

Programme Manager

Designation: ManagerNo. of opening: 

Read more »

EdCIL Recruitment 2026: Apply

EdCIL Recruitment 2026: Apply Online for

Read more »

INDIAN OIL LTD RECRITEMENT JOB

Company Name:-INDIAN OIL LTDLocation:-&n

Read more »

Cambridge University Jobs for

Cambridge University Jobs for Freshers |

Read more »

Ecolab Jobs for Freshers 2026

 

Ecolab Jobs for Freshers 2026

Read more »

ZenTrades.ai Business Operatio

ZenTrades.ai Business Operations Intern

Read more »

Tauzand UI/UX Designer Interns

Tauzand UI/UX Designer Internship 2026:

Read more »

Oviguide SDE Intern Recruitmen

Oviguide SDE Intern Recruitment 2026: Re

Read more »