• Post information
  •   
Business Development Executive
details

Job Name:-Byju's
Location:- Kolkata
salary :-35,000-40,000 per month
experience:-2 - 6+ year

Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

Taniya Anand

 

Related Updates

Datamark Work From Home Job 20

Datamark Work From Home Job 2026 –

Read more »

Business Development - Governm

Job Title:Business Development - Governm

Read more »

Bihar Police BPSSC SI Recruitm

Bihar Police BPSSC SI Recruitment 2026:

Read more »

Accountant

Job Title: AccountantLocation: Orai, Utt

Read more »

MP Anganwadi Recruitment 2026:

MP Anganwadi Recruitment 2026: Apply Onl

Read more »

Haryana HSSC CET Group D Recru

Haryana HSSC CET Group D Recruitment 202

Read more »

UP Anganwadi Worker Recruitmen

UP Anganwadi Worker Recruitment 2026: Di

Read more »

MPESB Agriculture Extension Of

MPESB Agriculture Extension Officer Recr

Read more »

Big Data Engineer

Desgination:-Big Data Engineer
Location

Read more »