• Post information
  •   
Sales Manager
details

Job Name:-Raveshia Realty
Location:-Lower Parel East, Mumbai
salary:-33,000 - 39,000 per month
job experience:-2 - 5 years

Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

Suraj Thakur

 

Apply Job

Related Updates

Programme Manager

Designation: ManagerNo. of opening: 

Read more »

Internship Opportunity at John

Internship Opportunity at Johnson Contro

Read more »

Hiring Car Mechanic

Desgination:-GM CAR CARELocation:Chennai

Read more »

Community Mobilizer

Position: Community Mobilizer Organizati

Read more »

UPSSSC UP Teacher Recruitment

 

UPSSSC UP Teacher Cadre (Assis

Read more »

Google Ad PPC Marketing Specia

Desgination:-Irish TaylorExperience:-1 -

Read more »

Tata Electronics Off Campus Dr

 
Tata Electronics Off Campus Driv

Read more »

IBPS Clerk Pre Result 2025 (OU

 
IBPS Clerk Pre Result 2025 (OUT)

Read more »

Auxiliary Nurse Midwifery

Apply by: 02 Nov 2023Location: Ratlam, M

Read more »

Zoho Corporation Hiring Sales

 
Zoho Corporation Hiring Sales De

Read more »