• Post information
  •   
Commi 1
details

Job Name:-Ascensive Educare Ltd.
Location:-Kolkata
salary:-33,000 - 39,000 per month
job experience:-2 - 5 years

Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Candidates can call HR for more info.

Contact Person:

Ritesh Singh

Interview Address:

Plot No 89

 

Apply Job

Related Updates

Amazon Work From Home Jobs 202

Amazon Work From Home Jobs 2026: Transpo

Read more »

DotNet & ReactJS Professional

Job Name:- DotNet & ReactJS Professi

Read more »

Railway RRB Technician CEN 02/

 



Railway RRB Technician Rec

Read more »

Researchers

No. of opening 1
Apply By: 21 june 2023

Read more »

AMC Health Department Recruitm

 



AMC Health Department Recr

Read more »

WNS Walk-in Interview for Seni

WNS Walk-in Interview for Senior Associa

Read more »

Capgemini New Hiring Announced

 


Capgemini New Hiring Announc

Read more »

Teacher

Job Name:- TeacherCompany Name:-Salaam B

Read more »

UPSSSC Junior Assistant, Junio

 



UPSSSC Junior Assistant Re

Read more »