• Post information
  •   
Telesales
details

Desgination:-Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd.
Location:- Ghansoli, Mumbai
Experience:-6 - 60 months
Salary:-38,000 - 40,000 per month


Job Description:-

  • Make sales pitch to customers by understanding their needs
  • Close a customer sale and achieve targets quarterly
  • Generate customer leads by doing cold calling

Other Details:-

  • It is a Full Time Telesales / Telemarketing job for candidates with 6 months - 5 years of experience.

More about this Telesales job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Telesales job?
    Ans: The candidate should be 12th Pass and above and above with 6 months - 5 years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Mumbai.
  3. How many working days are there for this Telesales job?
    Ans: This Telesales job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Telesales job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Telesales job and during the employment with the company, i.e., Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd. .
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Telesales role?
    Ans: There is an immediate opening of 25 Telesales at Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Female candidates can apply for this Telesales / Telemarketing job.
  8. What are the timings of this Telesales job?
    Ans: This Telesales job has Day Shift.

Apply Job

Related Updates

Twilio Work from Home Jobs 202

Twilio Work from Home Jobs 2026 Apply On

Read more »

State Street Internship & Care

State Street Internship & Career Opp

Read more »

Business Development Executive

Job Name:-Byju'sLocation:- Kolkatasalary

Read more »

SVNIT Surat Recruitment 2026 f

 



SVNIT Surat Recruitment 20

Read more »

Cognizant Off-Campus Analyst T

 

Cognizant Off-Campus Analyst T

Read more »

Tradebulls Walk-In Jobs for Fr

Tradebulls Walk-In Jobs for Freshers in

Read more »

BRO Recruitment 2026, Apply fo

BRO Recruitment 2026: Apply Offline for

Read more »

MCL Recruitment 2026, Apply fo

 
MCL Recruitment 2026 Apply Onlin

Read more »

Jharkhand High Court PA Recrui

Jharkhand High Court PA Recruitment 2023

Read more »

PSSSB Recruitment 2025 – App

 
PSSSB Recruitment 2025 – A

Read more »