• Post information
  •   
Customer Support Executive
details

Desgination:-Traident Brains Pvt. Ltd.
Location:-Noida
Experience:-6 - 12 months Experience
Salary:-35,000 - 40,000 per month

Job Description:-

  • Provide information of Products / Services / Offers to customers.
  • Handling inbound calls & outbound calls
  • Understand customer need
  • Solve customers’ query over the phone

Other Details:-

  • It is a Full Time Customer Support / TeleCaller job for candidates with 6 months - 1 years of experience.

More about this Customer Support Executive job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Customer Support Executive job?
    Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 6 months - 1 years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Noida.
  3. How many working days are there for this Customer Support Executive job?
    Ans: This Customer Support Executive job will have 5 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Customer Support Executive job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Customer Support Executive job and during the employment with the company, i.e., Traident Brains Pvt. Ltd. .
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Customer Support Executive role?
    Ans: There is an immediate opening of 30 Customer Support Executive at Traident Brains Pvt. Ltd.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Both Male and Female candidates can apply for this Customer Support / TeleCaller job.
  8. What are the timings of this Customer Support Executive job?
    Ans: This Customer Support Executive job has Day Shift.
 

Apply Job

Related Updates

Finance Operations Senior Asso

Location: Delhi/ Bengaluru
Apply by: 14

Read more »

JKSSB Recruitment 2024

The Jammu and Kashmir Services Selection

Read more »

Schaeffler Jobs for Freshers |

 

//

Schaeffler Jobs for Fre

Read more »

Wesco Hiring Intern – Summer

 
Wesco Hiring Intern – Summ

Read more »

IT HR Rcruiter

Desgination:-Black And White Business So

Read more »

HR Recruiter

Desgination:-IVG EnterpriseLocation:- De

Read more »

Finance Associate

Location: Odisha
Apply by: 07 Jul 2023

Read more »

Counsellor (Female)

Job Name:Counsellor (Female)Companny Nam

Read more »

Konkan Railway Corporation Lim

Job Name:- Konkan Railway Corporation Li

Read more »

Bank of America Summer Interns

Bank of America Summer Internship for Fr

Read more »