• Post information
  •   
Network Engineer
details

Desgination:-Bharat ICT Pvt. Ltd.
Location:-Sector 17 Rohini, Delhi
Experience:-3 - 5 years Experience

Job Description

1.)What is the eligibility criteria to apply for this Network Engineer job?

Ans: The candidate should be 12th Pass and above and above with 3 - 5 years of experience of experience

2.)How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?20000 - ?22000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.

3.)How many working days are there for this Network Engineer job?

Ans: This Network Engineer job will have 6 working days.

4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Network Engineer job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Network Engineer job and during the employment with the company, i.e., Bharat ICT Pvt. Ltd..

5.)Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.)How many openings are there for this Network Engineer role?

Ans: There is an immediate opening of 2 Network Engineer at Bharat ICT Pvt. Ltd.

7.)Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.

8.)What are the timings of this Network Engineer job?

Ans: This Network Engineer job has 10:00 AM - 07:00 PM timing.

 

Related Updates

MGAC Result 2026 [UG & PG Cour

 

MGAC Result 2026 [UG & PG

Read more »

Communication Assistant

Location: Delhi
Apply by: 25 Jun 2023

Read more »

AIIMS Bathinda Recruitment 202

 
AIIMS Bathinda Recruitment 2025

Read more »

Revolut Jobs Work From Home: H

Revolut Jobs Work From Home: Hiring for

Read more »

Central Bank of India Apprenti

Central Bank of India Apprentice Recruit

Read more »

NIT Tiruchirappalli Recruitmen

NIT Tiruchirappalli has Declare the

Read more »

Multiple Positions – TI Heal

Job Title: Multiple Positions – TI

Read more »

JKSSB Recruitment 2026, Apply

JKSSB Recruitment 2026 – Apply Onl

Read more »

Trainer Assistant (Spa Therapi

Position: Trainer Assistant (Spa Therapi

Read more »

Johnson & Johnson Internship f

Johnson & Johnson Internship for Fre

Read more »