• Post information
  •   
Telesales
details

Desgination:-Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd.
Location:- Ghansoli, Mumbai
Experience:-6 - 60 months
Salary:-38,000 - 40,000 per month


Job Description:-

  • Make sales pitch to customers by understanding their needs
  • Close a customer sale and achieve targets quarterly
  • Generate customer leads by doing cold calling

Other Details:-

  • It is a Full Time Telesales / Telemarketing job for candidates with 6 months - 5 years of experience.

More about this Telesales job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Telesales job?
    Ans: The candidate should be 12th Pass and above and above with 6 months - 5 years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Mumbai.
  3. How many working days are there for this Telesales job?
    Ans: This Telesales job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Telesales job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Telesales job and during the employment with the company, i.e., Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd. .
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Telesales role?
    Ans: There is an immediate opening of 25 Telesales at Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Female candidates can apply for this Telesales / Telemarketing job.
  8. What are the timings of this Telesales job?
    Ans: This Telesales job has Day Shift.

Apply Job

Related Updates

Cision Work From Home Jobs 202

Cision Work From Home Jobs – Custo

Read more »

Lok Bharti

Destination:-Assistant Manager - CSRLoca

Read more »

NHPC Recruitment 2025 – Appl

NHPC Recruitment 2025 – Apply Onli

Read more »

ECommerce – Digital Marketin

Job Name:- ECommerce – Digital Mar

Read more »

Media Executive

Desgination:-Chandigarh UniversityExperi

Read more »

ElevenLabs Work From Home Jobs

ElevenLabs Work From Home Jobs | Account

Read more »

Gallagher Jobs 2025 for Freshe

Gallagher Jobs 2025 for Freshers: Underw

Read more »

Direct Support Professional Fl

Description:-


We currently have (3)

Read more »

RPSC School Lecturer Recruitme

RPSC School Lecturer Recruitment 2025 &n

Read more »

ICAI CA September 2025 Exam Da

ICAI CA September 2025 Exam Date Sheet R

Read more »